dinsdag 2 april 2013

Kalibrera USA Cyber ansträngningar | international abney and associates reviews on cyber
I diskussionerna om cyberhot som fortsätta och utöka dagligen, finns det en tendens att klumpa ihop alla typer av hot oavsett där de faller på skalan. Denna brist på precision medför konsekvenser, varav en är att det hindrar oss från att fokusera på de högsta slut hot som ska behärska vår största uppmärksamhet. Om du vill flytta fram snyggt, behöver Förenta staterna ett sätt att tänka om olika hot aktörer som tolkar och gör åtskillnad mellan mellan och bland dem, enligt de betydande sätt där de kan variera. Sådan en typologi skulle hjälpa amerikanska beslutsfattare bättre rack och stapla hotet, och svara därefter. Tänk på att inte alla hackar eller hackare, och alla aktörer, är de samma.

Nationalstater--särskilt Kina, Ryssland, Iran och Nordkorea--utgör high-end cyber-hot mot amerikanska hemland, men staterna varierar mycket i sin förfining, kapacitet, avsikt, motivation, tradecraft och dess tillämpning. Förenta staterna bör fokusera sina resurser på detta high-end hot spektrum, och därmed, bör fokusera på aktörer och deras beteenden, snarare än på teknik eller på medel och formerna för attack. Detta innebär att gräva djupare i detaljerna, och factoring av fall Detaljer om varje av våra motståndare i en skräddarsydd amerikanska svar som utformats för att avskräcka, hindra och tvinga dem.

Medan mer sofistikerade och mer beslutsamma än andra amerikanska motståndare i cyber-domänen, måste även dessa fyra skådespelare vara distingerad och differentierade i viktiga variabler. Kina och Ryssland är till exempel djupt engagerade i CNE--Iran och Nordkorea är mer sannolikt att vända sig till CNA, trots saknar nivån på kapacitet som Kina och Ryssland äger. Observera dock att linjen mellan CNE och CNA är tunn, vrida till stor del frågan om uppsåt. Med andra ord om en skådespelare kan utnyttja, kan som skådespelare också attackera.

I den utsträckning som Förenta staterna gör framsteg avgränsar och skilja mellan och bland aktörer dessutom, är det viktigt att komma ihåg att denna bedömning är en steady-state en.

Summan av kardemumman är att USA bör du kalibrera sina cyber ansträngningar för att bättre kunna möta hot spektrumet som finns-- och så USA bör balansera noga och kraftfull offensiv och defensiv, till att omfatta ett aktivt försvar komponent och en välutvecklad och välartikulerade cyber avskräckande strategi. En mer nyanserad inställning till förstå hotet, samt att svara på det, skulle tjäna USA väl. För mer information, se detta vittnesbörd fram före representanthuset, kommittén för Homeland Security underutskottet för cybersäkerhet, skydd av infrastruktur och säkerhetstekniker, som del av förra veckan utfrågning på "Cyber hoten från Kina, Ryssland och Iran: skyddet av kritisk infrastruktur."


1 opmerking:

  1. De smarta idéerna var jämväl ett fantastiskt sätt att vara säker på att de flesta människor har den identiska ivern verkligen som mitt att inse så mycket mer om detta problem.

    BeantwoordenVerwijderen