zondag 24 februari 2013

Abney and Associates: Twitter debuterer DMARC For Twitter.com e-postadresser, håper å bremse svindelforsøk (Phishing) - skyrock



abney and associates technology warning hong kong

Twitter torsdag kunngjorde sin nye bruk av DMARC teknologi. Selskapet håper plattformen vil avta cyber kriminelle fra å bruke falske Twitter.com e-postadresse. Cyber kriminelle forfalske sin egen e-postadresse slik at mottakere tror de mottar en bekreftet e-post fra Twitter.
Når en bruker mener de mottar offisielle Twitter korrespondanse er de mer sannsynlig å oppgi personopplysninger til phishing scam kunstnere.
I et innlegg på den offisielle Twitter bloggen skriver selskapet:
"Uten å bli for teknisk, DMARC løser et par langvarig operativ, distribusjon og rapportering problemer knyttet til e-post godkjenningsprotokoller. Den bygger på etablerte godkjenningsprotokoller (DKIM og SPF) for å gi e-postleverandører en måte å blokkere e-post fra smidde domener som dukker opp i innbokser. Og som i sin tur reduserer risiko brukere ansiktet av feilaktig utdeling personopplysninger. Hvis du er interessert i en mer teknisk forklaring, finner du det her."
Twitter faktisk begynte å bruke DMARC i begynnelsen av februar, men valgte å vise frem teknologien etter Jeep og Burger King hadde sine Twitter-kontoer hacket.
DMARC teknologi er allerede implementert for AOL, Gmail, Hotmail/Outlook og Yahoo! Mail.
DMARC er fortsatt en ung teknologi, men mer e-plattformer er ventet å adoptere teknologien i nær fremtid.
Nå hvis vi kunne bare ha en passende form for to-trinns godkjenning på Twitter ville vi være fullt imponert.
abney and associates technology warning hong kong


VIEW ANOTHER ARTICLE:

WATCH THIS PRESENTATION:

1 opmerking: